Keeping
Nature's Pride
moving

Rogier Rook
Logistics Manager - Nature's Pride
“Portbase helpt ons om de processen in de Rotterdamse haven te optimaliseren.”
Bekijk de video: Keeping Nature's Pride moving
01:58 min

Één bron die zorgt voor het stroomlijnen van de logistieke dienstverlening

01:58 min
Nature’s Pride startte in 2001 met een duidelijke ambitie: de smaakvolste exotische groente en fruit leveren bij de consument. Sinds die tijd is het bedrijf gegroeid naar vijfhonderd werknemers en zijn ze nu één van de grootste importeurs van groente en fruit in Europa.

Rogier Rook, Logistics Manager bij Nature’s Pride is dagelijks betrokken bij deze logistieke uitdaging en ziet duidelijk het belang in van het werken met één systeem. “Er zijn heel veel verschillende terminals en systemen die je in de haven van informatie voorzien. Portbase zorgt ervoor dat we met één bron werken om zo onze operatie verder te stroomlijnen.”
De volgende stap in de havenlogistiek
Om nog meer grip te krijgen op de lading wordt er gewerkt aan de doorontwikkeling van Cargo Controller. Zo kan er nog sneller en efficiënter gewerkt worden, is er meer inzicht en kan er nog meer groei mogelijk worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan real-time data.
Rogier Rook
Logistiek Manager, Nature's Pride
Cargo Controller
Met Cargo Controller maak je de overstap van informerend, naar regie over de lading en dankzij de ingebouwde track & trace functionaliteit heb je direct inzicht in de lading en welke schepen er in de haven worden verwacht.

Als expediteur, verlader, vervoerder of cargadoor kun je via Cargo Controller de binnenkomende lading op de voet volgen. Vanuit de service kun je vervolgens direct de juiste vervolgacties ondernemen, zoals het in gang zetten van opvolgende douaneregelingen. Je krijgt daadwerkelijk de regie over je lading. Iedereen kan sneller, efficiënter en slimmer werken.
Meer over Cargo Controller